Qaseh Gold

nuffnang 3

15 May 2016

Mylittle Princess Aisya Adelia 5 bulan


Assalamualaikum....
Salam Qaseh Sayang...


Alhamdulillah syukur syukur syukur
Baby Aisya Adelia sudah 5 bulan semalam.


Cerita semalam....
Senyum sikit aje


Pagi2 dah siap cantik2 semalam
Mamanya pakaikan skirt bagai
Tapi tenghari baru keluar hi hii


Sampai ngantuk Adelia 


Adelia tak pandai meniarap sendiri lagi
Baru alih2 je tu pun sebelah kanan aje
pastu tolong tolak skit untuk meniarap


Cerita hari ini..

Adelia ada check up 5 bulan tadi

Berat : 6.95kg (naik 600gram)
Panjang : 57cm (naik banyak 4cm)
Lilitan kepala : 40cm (naik 1cm)
BMI : 15.4
Ok semuanya normal ikut graf nurse cakap. Bulan depan dah nak masuk 6bulan dah boleh bg makan bubur kata nurse...hora horaayyy. 

Princess Aisya Adelia 
Cantik tak baby booties tu
Kalau berminat boleh terus wassup 
ke 0173008665

Pergi check up kat klinik pakai ring sling 
Kadang-kadang xde tempat duduk sbb ramai orang jadi tak lenguh tangan nak dukung 







04 May 2016

Hari lahir Adeel Ashraaf yang ke 5 tahun


Salam
Israk Mikraj
27 rejab

Lama tak bersiaran.....

1 May yang lepas genap lah umur myhero yang ke 5 tahun....

1 May juga hari buruh....untunglah myhero sorang ini time hari jadi semua orang cuti hu huuu..

Jadi, tahun ini rezeki myhero celebrate besday kat Pulau Langkawi.....

On the top of cable car


In cable car
Ontheway to the top

Gunung mat cincang
Memang tinggi sangat


At kota mahsuri


Tasik Dayang Bunting


With his little Sister 
Aisya Adelia

Sebenarnya pergi Langkawi nak tengok adik yang tamat latihan polis kat Pulapor Langkawi jadi teruslah holiday sekali alang2 kan...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...