Qaseh Gold

14 December 2010

PERCUTIAN KELUARGA DI HOMESTAY D'ALAI, MELAKA

Kini kandungan sudah masuk 18 minggu, semakin sihat dan selera makan pun semakin bertambah2 sehingga berat badan naik 2kg dlm ms sbln ni..hmmm baby semakin membesar dgn sihat nampaknya...perut pun sudah jelas kelihatan dan you all nak tau my hubby suka sgt tgk my tummy yg kian membesar n dia ckp mama seksi la mcm ni. giler ke apa laki aku ni perut aku yg besar ni dia kata seksi hmmm layannn je la..

Ooopp lebih2 pulak citer, sebenarnya nak citer ttg percutian kami sekeluarga ke homestay D'Alai yg telah di sponsor oleh pemilik D'Alai sendiri yg juga merangkap big bos my hubby. Dpt cuti free of charge sapa yg xnak kan...bak kata pepatah pucuk dicita ulam mendtg.

Homestay D'Alai Melaka tertetak kira-kira 15 minit dr bandaraya Melaka. kira-kira 5 minit je ke Seri Muara Ikan Bakar yg terkenal kat Alai.

Inilah dia Homestay D'Alai,
masih dlm pembinaan bhgn depan je..

terdapat 5 buah bilik dgn setiap bilik ada bilik air,
tv dan extra 2 single bed.


nilah bilik airnya bersih dan sgt luas.

terdapat ruang tamu yg luas lagi selesa
utk seisi keluarga berkumpul


yg pertama di Melaka Homestay dgn kolam renang yg luas
dan sesuai utk bersantai


Tempah sekarang dlm promosi satu bilik RM80/hari,
satu rumah RM400/hari hingga 31 Disember 2010

9 comments:

Redbloodsnow said...

best jek tgk dorg berenang tuh ah...hehe

Qaseh said...

bebudak mmg suka la...smpai xmau naik dah

sw33tdarling.com said...

siap ada kolam renang... ok dah simpan gambar no.tel tuu.. leh duduk sana nanti
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Azuan said...

part kolam renang terbaek!!

♥Azie♥ said...

bestnyer.

NM02 said...

hi qaseh, tq sebab sudi tinggal komen kat n3 saya. eh, saya dah follow awak ni. jom tukar link. sudi2 le follow kita plak ye...

jgn luper tau.. skang tau.. hehehe

mummysyafie said...

paling tak tahan ada pool gak yer

Byzura Razali said...

thanks for sharing..manelah tau nak cuti2 kat melaka boleh try :)

FAN PAGE FB said...

LIKE FAN PAGE... https://www.facebook.com/pages/Dalai-Homestay/173170892715536

nuffnang 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...