nuffnang 3

11 April 2011

TOMMEE TIPPEE BREASTPUMP - PILIHAN HATIKU

Alhamdulillah...kini usia kandunganku sudah 34 minggu.
 Kesihatan aku dan baby jugak sihat.
Barang2 baby dan aku sudah hampir complete.

Barang2 penyusuan baby pun dah beli...
ye la aku dah niat utk fully BF...
minggu lepas dah dpt apa yg aku idamkan set 

Tommee Tippee Electric Breastpump
(Closer to Nature)

akhirnya jadik milikku..
guna elektrik dan juga bateri


Complete set - ONLY RM429.90
(tiada caj penghantaran)
beli secara online dari

dapat free gift lagiii
(services mmg cepat - 2 hari je dah dpt brg)
*
*
*
Barang-barang utk support penyusuan
Cooler bag
Reuseable Ice pack
Autumz BPA bottle
Dispoable Breast pads
Breast milk Stroage bags
(utk kegunaan kembali bekerja nnt)


Beli kat One Baby World
(best sgt kat situ mcm2 brg2 ada xtau nak pilih..)



This Set - ONLY 94.00
(macam2 ada)



Barang2 penyusuan yang lengkap
xsabar nak guna...dah berkobar2 ni utk BF
*
*
*
Thank you to My Husband
coz support niat murni Mama ni.




11 comments:

nad said...

salam :D
best ek tommee tippee nye bp? selalu guna botol susu dia jek

IDAZS said...

salam,
bestnya bila semua kelengkapan untuk Bf dah lengkap

apepun selamat BF nanti :)

Mrs weck said...

yeay! saye sokong juga! hehe.. moga perjalanan breastfeed berjalan lancar.. :) "anak sihat,ibu bapa gembira"

Anonymous said...

mcm mana breastpump?ok x?
saya pun nak beli jenama yang sama?
so far guna mcm mana?
bole bg komen?

izyandyiean@manik said...

i nak bli jg...i suka tgk pump ni...hubby pun suka

Eqa Zulaikha said...

nak tanya, tt punya breastpump ni bising tak ?

Qaseh said...

best jugak guna breastpump ni.
kalo ada 2 pump lagi senang kot.
eqa. tak bising sangat tp boleh tahan gak bunyi dia mcm viberet handset.

thisisfarhana said...

salam.. saye random surfing je.. pastu terjumpe blog awak. nak tanye, sakit tak pakai yg ni?

Qaseh said...

Wassalam Farhana...

selama sy guna breastpump ni mmg xsakit. rasa mcm isapan baby je...
mmg memudahkan kita utk pam susu.

tq for view qaseh

afifah said...

sy pun jalan2x di alam maya. jumpa blog awk. masih pki brestpump tu ke? lama tak nak let down? sekali pump, berapa bnyy awk dpt n berapa lama ambil masa? share la dgn kami

Stephanie Tan said...

’m pregnant with my first child and have decided to breastfeed, my husband and I have done our share of research. And nothing but positive reviews from users of this Tommee Tippee Breast pump. Not to mention there is tons of other products such as bibs, sippee cups, passsys, and feeding utencils by Tommee Tippee brand. Needless to say I will be purchasing this pump before our bundle of joy arrives.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...