nuffnang 3

27 February 2013

Twitter best tak?



ASSALAMUALAIKUM....



Mesti ramai yang ada akaun twitter kan, 
tapi Qaseh je belum ada lagi. 
nampak sangat Qaseh ini ketinggalan kan
Dulu orang dah ada Facebook 
Qaseh baru join Friendster
bila masuk Facebook orang lain dah ada
TWITTER lor...




Twitter ini lagi best dari Facebook ke......
tiba-tiba timbul keinginan untuk berTwitter
sebab tu nak tanya pendapat korang
masalah nak google pulak.


Qaseh tengok twitter ini sangat popular
dikalangan Artis-artis Malaysia kan
Dato Siti Nurhaliza lebih suka gunakan Twitter
Banyak jugak gosip2 timbul dlm twitter 
tapi Qaseh xnak la gosip2 ini
kalau boleh nak meluaskan lagi jaringan sosial




Dan tak ketinggalan dari dunia teknologi masa kini
PM Dato Seri Najib sendiri pun
menggunakan laman sosial Twitter
untuk berhubung apa saja dengan rakyat Malaysia.


Tapi satu je Qaseh tak faham
apa motif burung dengan laman sosial ini




















Supplement 4in1
(Vit C + Kolagen + Glutatathione + ekstrak strawberry)



1 comment:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ermm ntah la biasa je twitter ni maybe sbb eija pun ada akaun twitter tp x aktif..hehe, lebih aktif berFB n Intagram je

bukak akaun twitter dulu pun sbb nak berchurp-churp je..(slh satu cr untuk kumpul duit..twitt iklan2 n kita dpt komisen gitew..itupun now dh x berapa nak aktif..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...