nuffnang 3

16 March 2010

WARKAH HARI ULANG TAHUN UNTUK SUAMIKU

Selamat Hari Ulang Tahun Suamiku
ADLYAS ABDULLAH

Moga Allah Panjangkan Lagi Umurmu
Moga Rezeki yang Melimpah-ruah Buatmu
Moga Kasih Antara Kita Kekal Bersatu
Moga Teguh Berdiri Mahligai Beradu

Suamiku Yang Amatku Kasihi
Dirimu Umpama Cahaya Matahari
Menerangi Segenap Ruang Alam Ini
Menjadikan Hidupku Lebih Bererti

Suamiku Yang Amatku Sayangi
Ikrar Janji Setia Telah Termetri
Bersama Berdua Menempuhi Onak Duri
Walaupun Apa Jua Yang Terjadi

Suamiku Yang Amatku Cintai
Ikatan Suci Bersemi di Hati
Sehingga ke Akhir Hayat Nanti
Menuju Syurga Nan Abadi



ISTERIMU
-Qaseh-


inilah warkah yg aku layangkan utk suamiku

Sekitar sambut Hari Jadi Suamiku

Upacara potong Kek


Kek bersama hidangan-hidangan lain


Hee...Hee...Tolong Potongkan jugak...


Upacara Buka Hadiah....Misteri....Tp Ayuni pulak yang lebih2...


Jeng...Jeng...Kotak je besar tapi hadiah kecik2 je...entah mcm mana aku dpt idea buat mcm ni...aku buat buat bungkusan hadiah byk2 letak dlm kotak besar. so, my husband kena buka satu satu utk dptkan hadiah yang betul..


Hee..heee..dah tiga kali buka tapi xjumpa hadiah yg betul....siap aku tulis text kat kotak tu lagi
Selamat Hari Jadi.... Cuba Lagi


Akhirnya....jumpa gak hadiah yg betul....tu pun dah bungkusan hadiah yg ke 8 kot.


Inilah Hadiahnye....Pen istimewa kerna aku siap tempah dengan nama husband kat pen tu

3 comments:

JUE said...

Rajinnye Qaseh membalut kotak2 hadiah tu...hehe.

Qaseh said...

mmg rajin kalo nak kenakan suami sendiri....

Mama Sohayl said...

Wahhh...idea yg menarik untuk bg hadiah kat hubby nih..tp kena rajin sket laa.. =)
Ayuni sibuk2 tolong cari tu tak dapat ape2 ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...