nuffnang 3

03 March 2010

Pertandingan Istimewa Sempena Meraikan Hari Lahir Suami Tercinta

Bulan March merupakan bulan yang istimewa bagi saya kerana pada bulan ini terdapat satu hari dimana suami saya dilahirkan didunia ini iaitu tanggal 17 March 1982.

Jadi saya merancang untuk membuat pertandingan membuat PUISI sempena meraikan Hari Lahir Suami yang bakal tiba.




Caranya Mudah Saja

1. Jadilah follower di blog saya,
2. kemudian copy n paste gambar ini di sidebar blog anda.
3. Linkkan gambar tersebut dgn blog saya.
4. Buat satu PUISI bertemakan "PUISI BUAT SUAMI TERCINTA"
5. Puisi mestilah nukilan anda sendiri.
6. Dalam puisi tersebut mestilah nyatakan nama suami anda.
7. Tarikh tutup 18hb March 2010.

Puisi ini akan diadili oleh suami saya sendiri. Dia akan memilih dua buah puisi yg istimewa sebagai pemenang untuk mendapat hadiah tempat Pertama & Kedua.

Jangan lepaskan peluang untuk dedikasikan nukilan anda buat suami tercinta serta menangilah hadiah-hadiah menarik.



PENGUMUMAN

HADIAH-HADIAH ADALAH BARANGAN DARIPADA
 AVON
 HOT PERFUME
 SWEETIES LADIES












10 comments:

sI tEDI said...

aku x de suami.. x leh juin lah!!

frust terguling2 ni!!!! :(

Qaseh said...

minta maaflah pertandingan ni khas utk para isteri je...

mrsharis said...

wow..wow..interesting..

tp daku bukan la sasterawan negara..hehe

Adlina Husaini said...

alamak..saya tak pandai nak berkarya..anyway tq for coming to my blog..i follow u too :)

LORD ZARA 札拉 said...

aduhai~
kalau tiada suami?

Mama Sohayl said...

Salam, Acik dah join! =)

Jasfyra said...

wah..contest ni lain dari yg lain la..nk joint la :).nanti saya bg link ye

Jasfyra said...

ni link saya

http://jasfyra.blogspot.com/2010/03/puisi-buat-suami-tercinta.html

Kamariah said...

ma dah join
http://matahati-kamariah.blogspot.com/2010/03/puisi-buat-suami-tercinta.html

Qaseh said...

Terima Kasih kepada semua yang join contest ni...insyallah pemenang akan diumumkan minggu depan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...