nuffnang 3

15 August 2014

Kejutan 12 tengah Malam


Salam Jumaat penuh Barakah
dengan senyuman yg amat bermakna
masih teringat al-kisah malam tadi

Tepat 12 tengah malam
Dapat kejutan yg amat besar dr Myhubby
tak sangka, terharu terperanjat semua ada
rasa macam mimpi je....

--------------------------------------------------------------------------------

Aku mmg dah tidur dlm bilik dah masa tu
myhubby still kat ruang tamu tgk tv lagi
tiba2 tefon berdering-dering
capai tefon tgk kat skrin myhubby
tp xsempat angkat  
ehh kenapa pulak ni tertekan kot 
kali ke 2 call
angkat tapi dia letak pulak
malas nak layan mata ngantuk

tiba2 myhubby masuk bilik
dia ambil tefon pastu check tefon aku tu
masa tu dlm hati nape pulak
xbangun pun still baring mata pun terpejam-pejam
last2 myhubby letak something kat tangan



Macam ni la kot muka terkejut mlm td
drpd ngantuk terus terjojol biji mata 

 Surprise!!!!
Hadiah utk My Birthday
in advance 1 hari hu huu 
Esok 16 Ogos tarikh kelahiran ku

 ^

^

^

S III mini aku yg dah retak ini
sudah dapat pengganti nya


 Setahun lebih aku dgn S III mini
Suka Duka diharungi bersama
walaupun skrin retak tp masih mampu 
memberikan perkhidmatannya pd ku
jasanya amatlah banyak pada ku
Biz online pun sgt2 bergantung pd nya

mari kita tgk siapalah 
pengganti S III mini kesayanganku ini

^

^

^

cer teka cer teka 

^

^

^

Ta daaa
Inilah penggantinya
cun takkk???
Adik- beradik S III mini juga

^

^

^

^

^

Sangat terharu dengan Hadiah ini
Terima Kasih Myhubby
I Love U soooo Much...


^

^

^

 Selamat Datang
Samsung S 5

kejap lagi kita berkenal-kenalan ye
 moga serasi bersama
dan menjadi teman terbaik Ku

 



 
 
 

1 comment:

zana fahmi said...

Salam. Best kejutan S3..harap2 hubby akak buat juga tahun ni, Oct 15..hehe..tahun lps dpt kasut hush puppies. tahun ni mcm nk IPhone pulak.. bhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...