nuffnang 3

10 December 2009

KECIL-KECIL CILI API

Kali ni nak cerita tentang Idola Bintang Kecil Musim Ke-2 TV9



You all ada tengok tak.....rancangan ni memang bagus sgt...coz dpt cungkil bakat2 kecil yang terpendam..
Ayuni pun suka sgt tgk....siap ikut menari sekali sekali kalo tgk rancangan ni.......comel sgt bila tgk ayuni goyangkan kaki, punggung dia.....rasa terhibur dgn keletah dia...

tp yang pasti idola kecil kali ni mmg best coz semua pesertanya berbakat besar....semua leh nyanyi dengan baik sekali....mcm orang selalu ckp "Kecil2 Cili Api".

dlm byk2 peserta, tiga peserta kecil ini yang paling aku suka sekali....kira-kiranya menjadi pilihan laa...

first, this boy AZAM

cute sgt, nyanyian di sgt mengasyikan sbb dia nyanyi dgn penuh perasaan 

Second, the Little AIN



suara yg mmg mantap, persembahan yg bertenaga setiap minggu

third, very sweet INAZ
 
ada pakej yang menarik n suara serak-serak basah yang sedap

sesiapa yg ada tonton rancangan ini, apa komen anda ttg peserta-peserta ini?


1 comment:

YobSumo said...

tengok jugak bintang kecil ni kadang2. pilihan kita sama. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...