nuffnang 3

19 February 2010

Permainan Baru Ayuni..

Semalam aku n husband baru je belikan ayuni, permainan baru untuk dia....coz dah lama xbeli mainan untuk dia..lagipun tgk dia mcm boring je dgn mainan lama....tengoklah bukan main excited lagi ayuni dgn mainan baru dia...






sebenarnya, mama dia pun join main sekali....seronok gak main susun-susun benda ni....mcm2 bentuk..








6 comments:

smiley said...

comelnye mainan die.....best ek jadi kanak2...dalam minda n ati cume ade rase nak bermain jer..tak perlu pikir hal lain...

regards,
Triplesmiley

Redbloodsnow said...

best ah ayuni. zie dulu time kecik² nan ado kooo permainan gitu²...hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

mesti bosan kena main sorang2. naseb baek ade mama die nak tolong teman. hihihi..

amalhaj said...

assalamualaikum!
sebenornyer mak die nak main mainan tuh hehehe.
intai2 nampak mak anak tengah main....

sWeEtDaRLinG said...

patutlah tinggi semacam jer menara tu.. hehehehe
sweetdarling79.com

Lynn Nasir said...

salam kenal qaseh,

alololoo...kiutnye ayuni main stacking (^o^)//
bleh tak auni nak join sama? kekeke!!

p/s: ayuni nak tak itty bitty dress aunty jahitkan? minta mummy beli kain ye..hohoho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...