nuffnang 3

11 May 2010

"Melatah ke?" : Mungkin Tidak

Di sini dgn tegas ingin aku nyatakan aku bukan "Pelatah" (that mean org yg melatah),

bukannya aku xpernah melatah tp xde la teruk mcm sesetengah orang k......and yg keluar dr mulut aku pun yg positif punya je tau....mcm oh Sayang.. 

Di Malaysia ini mmg ramai ada penyakit melatah ini....ikuti this story about MELATAH.


Oop po cut...penampor sedap punya

Bab melatah aku ini totally different from aksi di gambar tu, My kes,....ada la yg suka mengadu domba kat my bos...i don't know what she tell about me to the bos...but i think mesti story yg buruk2..coz i alwyz dpt msg from bos yg membuatkan hati ini terasa pedih sgt...so,

What u all think about myreaction?

Nak Melatah ke? tidak mungkin sekali...aku bukan jenis yg cepat melatah (cepat sgt nak marah, bengang n naik hantu kat org tu, kalo boleh nak cili2 mulut dia).

aku xsuka ikutkan emosi...cara aku, just keep quite at office and doing my job...malas aku nak layannn org yg suka buruk2kan org...biarlahhhh...aku tetap aku, apa org nak kata i don't care!

Note :
"biarlah dia dgn cara dia, aku dengan cara aku"

6 comments:

nabilah_2908 said...

hrumm..betul tu kan...

tak payah la layan org2 yg suka memburukkan org lain...mereka2 ni bukan apa..PHD tinggi sngt..mcm tu la..nnti dia dh pnt..tau lh nk berhenti... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

sI tEDI said...

aku pun x melatah!
he he he he..


apapun kena cool dan penyelesaian pastia da.

kalau kiat melenting org yg cucuk tu tepuk tgn

Fieza79 said...

btul tu dlm erti kata len xyah ambik pot...hehe

Kamariah said...

Iye, betul tu Qaseh... Biarkan anjing menyalak bukit, bukit takkan runtuh punya>>!

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

'NuReeN' said...

abaikan jerr.. janji kerja totap jalan kan..
nureen tag contest ni..
jom join..
http://nureenasir.blogspot.com/2010/05/imanina-cute-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...