nuffnang 3

05 May 2010

Percutian Keluarga di Cameron Highlands

Minta maaf ...2 hari ini sangat lesu coz dpt demam,
selsema n batuk2. Semlm dpt MC satu hari je...
Hari ini dah ok sikit..tp tekak masih rasa sakit...
n still batuk2. keje ttp keje.....

So, xnak citer panjang just nak share gambar
myHoliday di Cameron Highland pada
24 April 2010 yg lepas...

Taman Pokok2 Hijau

 
Depan Stawberry Farm sambil makan aiskrim stawberry


Dalam Cactus Valley yg sgt luas (lebih 3 ekar kot)


Tgk la luaskan mcm2 Cactus ada kat sini

Dalam Cactus Valley ni pun ada Pokok Periuk Kera


Kebun Tomato pun ada di Cactus Valley


di Bees Farm

 
Menarik kan...Stawberry Aiskrim with krim at
Rajoo Hill


Waffer Stawberry Special at Rajoo Hill


Penat gileer..mendaki naik ke Ladang
Teh "BOH"


Aksi diladang Teh...panas terasa gak kat sana sbb tu berpayung


Papa n Ayuni pun bukan main posing lagiii

Tu je kot gambar2 yg menarik utk dikongsi bersama...
tp sekali sekala holiday mmg best sgt

9 comments:

sI tEDI said...

he he he heseronoknya jalan2 sampai demam!

Lynn Nasir said...

salam

kami sekeluarga kalau naik CH mesti wajib pasti singgah jumpa uncle rajoo tu. kenal dia since before kawen sampai la dah anak 2 nie ha, hoho!

Fieza79 said...

waa best giler..
membuatkan ati ni nk pegi sok gak..
tp skang cameron xsjuk cm dulu2 kan?
hishh nk pegi..nk pegi..

Fieza79 said...

link la my blog kat page u tu..

Redbloodsnow said...

bestnyerrr bercuti kat cameron highland. zie dok mmpi jek nk jejak sane...sobsobsob. insya'ALLAH honeymoon next year gi heret dillah kat cnie nnti...hikss

Adlina Husaini said...

salam seronoknya jejalan..

awak,kita nak tanya sikit boleh?

huby awak dulu uum ke? and palapes army? muka dia macam pernah tgk..

Mr Rulez said...

nmpk shuweet kaple lar..tak nmpk cam dah ader anak..muda jer..baik laki mahupun pmpn..;)

Qaseh said...

adlina...terima kasih kerna sudi menerjah blog sy...
jwp bg soalan: mmg xsalah lagi, tanpa was-was...semmgnya benar2 belaka.
qaseh pun sebenarnya dr uum gak...grade thn 2006

NeenaAnuar said...

cameron memang besttt!! I loikke to spent my holidays there! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...