nuffnang 3

22 December 2010

Final Idola Kecil 2010 Musim ke-3: Siapa Juara?

Tiap-tiap minggu xterlepas melihat konsert IDOLA KECIL 3 di TV9 setiap Sabtu (9.00mlm). sebenarnya yg paling excited tgk ialah Ayuni. mmg dia akan berdiri depan tv tgk konsert Idola Kecil siap dgn microphone dia ikut bebudak idola kecil tu nyanyi dan menari sekali. mmg sgt terhibur dgn gelagat dia setiap budak tu buat dia akan tiru...smpai papa dia rakam semua aksi2 anak kesygan dia dlm handset.


hari sabtu ni, finale utk musim 3 ni.... rasa2nya sapa yang akan bergelar Juara Idola Kecil 2010.


kesemua sepuluh org peserta semuanya mmg berbakat besar ada potensi yang besar. tp di konsert akhir hanya tinggal 5 peserta yang akan bersaing merebut hadiah utama RM10,000 adalah Nor Balqis Ahmad Tajudin (Balqis), 11; Shazlin Selamat (Shazlin), 12; Nor Harris Alif Rashidi (Harris), 11; Abdul Hadi Mazlan (Hadi), 11 dan Puteri Aszfaryna Khareeza (Puteri), 12.


Berdasarkan konsert tiap2 minggu, Mungkin 3 orang ini akan menjadi JUARA...

Pilihan Utama
HARRIS

Pilihan Kedua
BALQIS

Pilihan Ketiga
PUTERI


5 comments:

sw33tdarling.com said...

minat tgk yaa...? saya layan gak kalau ada masa.. tp takde minat kat sapa2 pun
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Redbloodsnow said...

berbakat jek dorg nih kan. sure bangga mak pak dorg nih sume :D

mummysyafie said...

suka tengok Idola kecil..tak pernah miss. prefer Idola Kecil daripada Kami la Bintang..sebab suara mereka lagi power..

Qaseh said...

mmg bakat diaorg sgt besar....ada masa depan yg cerah dlm industri nyanyian ni..harap2 semuanya akan berjaya bila besar nnt.

IntanBerlian said...

tak pernah tgk pertandingan ni.huhu tapi budak2 kecik ni pun bila make up dah nampak matang ek.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...