nuffnang 3

05 February 2010

Dalam Kenangan

Minggu lepas....sedih sangat. nak tau sebab apa?
minggu lepas merupakan hari last kak fadzilah di company tmpt aku keje ni. memang kami rapat, aku dah anggap kak fad tu mcm my sister sendiri.....dia banyak bantu dan bagi nasihat yg berguna kat aku. malah aku sendiri dah byk berkongsi sedikit sebanyak masalah dgn dia. sayang sekali kak fad terpaksa berpindah ke kuala selangor mengikut bakal husband dia.


So, aku telah rancangkan majlis utk kak fad......mmg dia terkejut besar hingga menangis sbb terharu sgt dgn kejutan yg dia terima...masa tu airmata aku ni mencurah-curah gak keluar........sebak betul rasanye.

kak fad ckp kenapa buat mcm ni dia rasa sgt2 sedih nak meninggalkan kitaorg?
aku pun ckp....kitaorg buat ni coz sayang kat kak fad...





memang aku tak nafikan mcm2 rintangan aku hadapi nak menjayakan majlis ni......aku aku hadapi dgn penuh kesabaran.....sampaikan husband aku pun kecik hati dgn aku oleh kerana majlis ni....selain tu, aku sanggup keluarkan duit aku dulu untuk beli semua makanan utk majlis tu....

akhirnya, aku puas lihat segalanya berjalan lancar n yg paling penting aku nak kak fad rasa dihargai.
sekarang hanya gambar saja yg menjadi kenang-kenangan..

1 comment:

♥z@z@♥ said...

THANX DEAR 4 DA WISH..NICE KNOWING U..WEEEEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...