nuffnang 3

23 April 2010

Alkisah Bowling

Alkisahnya berlaku pada hari RABU yang lalu,
company aku telah mengadakan satu acara yang sememangnya yang pertama dalam sejarah company ni...

Ini dia siap dengan banner drpd pihak penganjuran lagi...

Acara yg diadakan di Pandan Lake Club tu mendapat sambutan yang diluar jangkaan drpd pelbagai lapisan pekerja (pekerja bawahan hingga atasan) semuanya join.

Yang Sebenarnya,
ini adalah first time aku main bowling ini
......mmg xsabar giler nak pegang bola masa tu.
very d' excited pegang bola bowling
untuk pertama kalinyeee

Lontaran yg pertama....
rasa2nye bola tu pergi mana?
sapa leh teka...

result utk pusingan pertama...
cuba teka lagi
aku punya yang mana?

my husband dgn aksi bowlingnye...
dgn sokongan padu Ayuni drpd belakang

Yang paling atas tu my husband
punya result....ok tak?

Aksi bergambar je lebih......
aksi lontaran bowlingye kemana yek...?

Second round.....
result boleh laaaa
bg yg br blajar mcm aku ni...

Aksi lontaran untuk terakhir
dgn penuh bergayanye....
tp 6 pin je yg kena

Last kopek, masuk longkang akhirnyaaaa
.....wahhh ha ha haa

Final round....
resultnye better than first n second round...

Abis acara bowling,
acara bergambar pun bermula..
Layan ye la ok...

mama2 yg sporting2 belaka....

Bebudak Ofis yg turun padang bowling mlm tu...

Ayuni pun xmau terlepas bergambar,
depan bola bowling lagi tuuuuuuuuuuuuuu

Hamper-hamper yang menjadi rebutan pada mlm tu....
milik siapakah gerangan hamper2 ini.
hampir tepat pukul 12.00tgh mlm
keputusan pemenang diumumkan...
*
*
*
*
*
*
Muka2 pemenang pada malam tu....
mana pulak muka aku?


3 comments:

Fieza79 said...

first time men boling kira okeh la cm tuuu..
xpe lps ni kena trainig lebeh lg...silap2 mngalahkan shazlin.

Farra Rizal said...

bez cite awak...

join blog saye..

http://terataimewangi.blogspot.com/

http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com/

Sy Dah Follow Blog Awak

nurulayuni said...

slm hye..
sonok men bowling...
dear. award for u.. amek sni k
http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/04/award-beautiful-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...