nuffnang 3

19 April 2010

Dqaseh2u : Imej terbaru

Teruja giler dpt tempekn new header ni...look very d'ceria, unik n baru ada class. Dah lama dah aku nak tukar header ni tp hari ni br ada peluang.
HOPE U ALL LIKE IT. 




Sbenarnya aku nak beri nafas baru blog aku ni.,bg lagi unik n sesuai dgn tema KASIH yg diguna. 



Next time, aku nak tukar background pulak tp aku masih fikir idea yg sesuai dgn header br ni. 




Jd, kpd kekawan yg kreatif n baik hati bolehlah kiranye dpt kongsi idea dgn qaseh.

6 comments:

NeenaAnuar said...

nice header... nice background colour too... tapi your font terlalu kecik lar qaseh.. nak kene besar kan sikit mata biler membaca.. hehehe...

Lynn Nasir said...

i like purple :) tp setuju ngan neena, font cenonet :o

p/s: mmg sengaja tulis selamat datang "celcom' ke? nape celcom je? maxis ke digi ke takleh? hahaha...just asking :)

mamaaerish : said...

betoi tuh.... mmg ketara rasa kaseh... sesuai sgt... u go girl...

eh luper... slm... TQ yer sudi jadik kwn eb... ;p

background purple byk.... cantek2 lak tuh... so.. gd luck finding the right one... chio chio... (",)

Qaseh said...

Thank you...u all yg komen.korang smua mmg sporting. Kdg2 kita xsedar apa kekurangan kat blog kita bila ada org tlg komen br perasan.terima kasih byk2.smoga kita akan terus binteraksi di dunia blogger ni.

Fieza79 said...

cantek header tu...leh kongsi2 x cm na nk wt gmbr gitu jadik header yg nice tu..maklom la sy ni xla celik IT sgt..

n jgn luper kunjung balas blog sy semula..

Qaseh said...

sy pun xpandai sgt...yg penting kita kena kreatif je...copy...paste...copy...paste.. pastu jadik la...try je....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...