nuffnang 3

16 August 2010

Kek Hari Jadi Juadah Berbuka Puasa

Semalam 6 Ramadhan 1431 Hijrah bersamaan dengan 16 Ogos 2010, merupakan tarikh yg bersejarah dan bermakna dalam hidupku. Tarikh keramat inilah aku telah dilahirkan kedunia ni. Alhamdullilah tahun ni ulang tahun aku di sambut pada bulan puasa yang penuh keberkatan ni.



Terima Kasih Mak kerana bersusah payah kerna melahirkan anakmu ni, sesungguhnya tak terbalas segala pengorbananmu itu. ABAH, terima kasih kerna membanting tulang mencari rezeki membesarkan anakmu ni.Sesungguhnya jasamu akan aku kenang sampai bila-bila. Maafkan anakmu ini yg selama ni telah banyak menyakiti hatimu. Sayang MAK ABAH selagi hayat dikandung badan.



Terima Kasih, PAPA kerana membahagiakan diri ni selama ini. Sesungguhnya Mama amat mencintai PAPA Sepenuh Hati. AYUNI, terima kasih kerna teletahmu menceriakan hari-hari Mama.Sesungguhnya Mama Sayaaanngg Manja bucuk Mama yg seorang ni.



Along (SIL), Abg Fuzzy (SIL husband) & Ariff (SIL Son) terima kasih byk2 kerna sudi dtg berbuka puasa dan sambut hari jadi aku yg tak seberapa. Sesungguhnya you all mmg sporting...like it. Terima Kasih Adik2 ipar aku yg sudi membantu. Sesungguhnya korang bantuan korang mmg diperlukan stiap masa. Hee hee ..



Terima Kasih tak terhingga kpd kawan2, Sahabat2 lama dan baru, my BFF, rakan-rakan sekerja dan seperjuangan atas ucapan yg ku terima semalam. Sesungguhnya korang semuanya mmg best bangat.

Menu utama berbuka puasa
Kek Secret Recipe

Hmmm..makan tak terkata.
Pilihan PAPA mmg yg terbaik.
Love it.

6 comments:

ejaMaria said...

best nye coklat indulgence... febret!

Qaseh said...

my febret too...enak bangat.mmg xdpt digambarkan dgn kata2 lah...best

Fieza79 said...

amboi celebrate besday skali dgn berbuka pose...2 in 1...
ok hepy besday to u...!

Qaseh said...

Thank very much Fieza...nak buat mcm mana sekarang bulan puasa sbb tu sambut sekali dgn berbuka

DDrfauziah said...

Aslmkm.
HAPPY BELATED BIRTHDAY.
MAY U B BLESSED WITH D BEST.

Sorry semalam tak berkesempatan datang.
Hmmm ... kalau suka chocolates mmg best kan kek tu ...
Bestnyer punya ramai saudara!

Qaseh said...

Thank. Kak G, tu la kalo dah jadik hantu choc ni...mmg xleh tahan

semua org2 Muslim kan bersaudara tak kira la sapa pun...Kak G pun saudara saya jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...