nuffnang 3

08 September 2011

RAYA KAN SEBULAN

Assalamualaikum,

Salam Aidilfitri....11 Syawal 1432 Hijrah.


Tuan rumah masih dlm mood RAYA walaupun sudah masuk minggu 2 kita berhari raya.

Tahun ini kegembiraan berhari raya semakin bertambah- tambah kerana dapat beraya dengan kedua Ibu Bapa, Adik-beradik dan sanak-saudara aku di kampung halaman. Tambah gembira lagi tahun ini raya pertama bersama mylittle Hero aku.


Sungguh gembira berbaju raya sedondon di pagi raya...





- KELUARGA KU YANG TERSAYANG BERBAJU RAYA -



Banyak cerita raya nak kongsikan tapi masih tunggu mood untuk update blog datang...hu huu entah bila la jangan2 habis raya sebulan baru nak terhegeh-hegeh update agaknya...huu uuu....barulah dikatakan "Raya Kan Sebulan".


7 comments:

Pn. Sheila said...

salam lebaran maaf zahir batin ;-)

CIK JATT said...

gambar raya tuan rumah takde ke:)

Ijah EmoTemo said...

selamat hari raya! :)

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya kak :-)

Wahh pepel ye, samala kita tema raya :-)

anisalya said...

selamat hari raya...

anak2 dengan ayah je ke?
ibunya mana?

Redbloodsnow said...

tu la kan. dlm sebulan ni. harus weols seakan beraya..hehe. zie rs cam nak buat open house lg lah...tggu ada kerajinan memasak dtg lah...HOHO

wahida said...

selamat hari raya dear...

cepat la update citer raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...