nuffnang 3

04 March 2012

Kalau dah Rezeki tak kemana



ASSALAMUALAIKUM..



Selamat kembali berkerja hari ini kepada semua yang bekerja...

Nak kongsi rasa teruja dan bertuah kerana terpilih dalam program SANTAI bersama Majalah Pa&Ma.



Mula tengok iklan dlm Majalah Pa&Ma keluaran bulan Januari tersangat berminat nak join program ini sebabnya :-

Pertama - Kebetulan tarikh program ini sama dengan Hari Lahir Suamiku yang tercinta. yeahhh,..boleh sambut kat sana sekali nanti.

Kedua - Boleh bawa anak-anak pergi bercuti sambil Mama dan Papa dia boleh honeymoon lagi hu huuu.

Ketiga - Lokasi yang sangat menarik dan dekat dengan KL. 2jam je dah boleh sampai kalo tak sesat la..


Tapi sedihh...bila call person in charge program tu dia cakap dah penuh. whu waaa mcm nak menangis je sebab punyalah harapan mengunung siap dah berangan macam-macam ni...

Tapi bila dia kata, "boleh bagi nama dan no telefon tak? kita letak nama puan dalam waiting list". masih ada harapan yeahhh hatiku kembali gumbira.


Alhamdulillah....Rezeki, dapat panggilan daripada Kak Nor dari Pa&Ma minggu lepas tanya aku masih berminat tak untuk join program ini sebab ada orang cancel. Apa lagi cepat-cepat aku kata NAkkkkk. yes, boleh la aku berangan balik.

Bak kata orang "Kalau sudah Rezeki tidak Kemana" betul tak? Tak sabar rasanya nak BerSANTAI-SANTAI di Morib Gold Coast Resort, Sepang.




8 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehe... tahniah2~ betol tuh.. kalo dah rezeki kita memang x akan kemana kan~

atty's said...

Tahniah..enjou ur vacation.

Kakzakie said...

Betul itulah rezeki namnya dan nita pun baik - Allah permudahkan...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sepupu sy pon dpt :)


nnt mnalah tau kut terberkenalan dgn diaorang..from johore, fiza hasni..anak 2 org adam dgn hairin

LYAfrina said...

wah..bestnyer..
slamat bcuti yer

saya tak tipu.... said...

enjoy.....

from deep of my heart~ said...

:) congrats.. dah memang rezeki.. enjoy ur day..

inazamri said...

tahniah...murah rezeki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...