nuffnang 3

16 January 2016

The Amusement - Lost World of Tambun



Assalamualaikum
Happy weekend


Lagi 2 minggu baru boleh enjoy di hari minggu....sabar ye Adelia kejap je.


Nak sambung story kami sekeluarga 
di Lost World of Tambun
Tapi kali ini citer ttg Ekstrem Park atau Amusement Park

Apa yg ada di The Amusement ni

First
Spining ship


Adik bongsu, Adik Ipar, kakak Ipar dan anak2 sedara try naik benda ni dulu
Ayuni dan Ashraf pun naik sekali

Berpusing2 benda ni 
tak berapa laju


Nah tgk video ni
Bukan main syok lagi depa 


Second
Big Bahtera

Pastu depa try yg ni pulak
Tapi kesian Ashraf xboleh naik
Sbb bawah dr had ketinggian

Tengoklah tu depa bukan main excited lagi


Ready to go
Masing2 duk pegang besi kat depan


Sedikit video yg direkodkan



Third
Spining gaint

Depa try yg ni pulak
Kena duk sorang2


Abang yg no 3 pun turut serta


Agak ekstrem skit yg ni
Berputar dgn lajunya


Mula2 relax lagi
Pastu siaplah menjerit3


Habis sudah 
Yg ni xsempat nak rekod
Sbb hujan rintik2



Four
Merry go round

Aku, mak, Ashraf dan kakak ipar je 
yg layan naik benda ni hu huu


Ashraf 2kali naik
Syok kot duk atas kuda


Laki aku pun join skali
Duk dlm tuu


Ini abang dan kakak ipar aku


Aku, mak dan my hubby
Layannn....


Masa ni aku dah sarat
Masuk 8bulan dah
Jadinya byk benda aku xboleh try dan naik
Just jadi tukang ambil gambar dan video aje
Apa pun aku happy tgk semuanya enjoy






1 comment:

khairul taha said...

Seronoknya...ada rezeki nk dtg sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...