nuffnang 3

15 July 2010

Argghhh...Sakit Belakang akhirnya membawa aku ke SPA

Aduhhh,,,sakit belakang. Malam semalam xdpt tido sakit berdenyut2. oh my God...ini disbbkan aku telah tergelincir di office slps balik dr lunch. ms tu hujan mmg lantai tu licin. aku jatuh xla teruk sgt, kaki aku terpeliut skit je...xterduduk pun sbb aku sempat tahan dgn tangan. tp malangnye kasut aku putus haa haa, ada mamat tu nampak dia pun tergelak..aku pun cepat2 la bangun.

lepas jatuh aku xrasa apa2 pun.xla sakit...so aku naik office kerja mcm biasa. bila balik umah aku rasa badan macam senguh2 semacam. cepat2 aku call my husband mintak balik cepat coz nak minta dia urutkan. sakit skit je tp saja mengadu lebih2 hee hee bila lagi nak manja2 kan.

tp serius mlm tu mmg xdpt tido nyenyak tau sakit pinggang menyucuk2...pusing kanan pusing kiri pun xleh tido. kaki aku pulak kejang sebelah...adduuuuh sakit.mmg kuat aku mengerang smpi husband yg tido kat sblh pun terkejut, pagi2 my husband ajak g klinik...mmg kalo boleh aku nak cuti je. you all tahu doktor tu ckp ape? dia suruh aku g SPA urut badan coz dia check xde apa2 yg serius pun.

hmmm...SPA..aku mmg xpernah langsung g SPA ni. aku pun minta izin dgn husband g SPA dia pun ckp pergi la tp urut badan je tau. mujurlah kat area umah aku ni ada byk SPA n pusat kecantikan. So aku decide g kat FARISA SPA & BEAUTY BULUH PERINDU

SPA ini terletak di Sebelah Q Bistro.

Aku ambik pakej urutan satu badan
(urutan dr kaki hingga kepala) pastu dpt
sauna Free ( 20minit)
saja kasi gambar suam2 bahaya bg yg terang2

Slps sauna mula la urutan satu badan selama 1 jam ( mula belakang badan 20 minit, bahu 10 minit, paha n betis 10 minit,  kaki 10 minit dan kepala 10 minit). Kak Lin urut mmg sedap terasa gila2 adakalanya aku pulak yg xtahan masa dia tekan belakang aku dgn kuat..tp xde la aku menjerit hee hee aku tahan gak sampai bberbunyi arghh..br Kak Lin tu slow sikit tekan ms urut. Pengalaman berSPA yg pertama bg aku mmg seronok maybe pas ni sebulan sekali aku nak menyaSPAkan diri ha haa haa. Pakej yg aku buat ni xdela smpai seratus pun..servisnye mmg aku puashati dgn layanan pekerja dia yg sgt la baik dan peramah....


7 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Terima kasih kerana follow Kak G ya.
Semoga kita dapat menjalinkan silaturrahim yg baik.
Dulu2 Kak G rajin p begituan, tp lama2 bosan. :)

Fieza79 said...

amboi..amboi ber SPA dia ehh...bagus tu kena berurut sbb dh terseliuh tu agaknya...len kali hati2 tau..!

Qaseh said...

hmm.terima kasih kembali kak G.

Fieza: terima kasih kerna ingatkan.

Kamariah Awang said...

Teringin juga ma dibuatnya...

azuan said...

tak penah lagi buat nie hehee

Redbloodsnow said...

wah..best nyer pi spa. aku dr dulu sampai skrg x kesampaian nk gi. pasalnya xde yg temankan arr. x suke gi ssorg. kang nampak kejakunan gittews..haha

Qaseh said...

Ma : dah teringin tggu apa lagi

Azuan : rugi xcuba tau

Miss Zie : mmg best, xyah berteman2 ni nnt lain yg jadik, g sorang2 br relax skit,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...