nuffnang 3

13 July 2010

Buang toksin dari badan untuk kesihatan : Boleh percaya ke?

Firstly, aku memohon maaf kerna hampir 2 minggu tidak update blog. masa dan kemalasan diri ini membuatkan aku mengabaikan blog ni.

Kali ini aku ingin berkongsi rawatan untuk kesihatan yg aku sendiri telah mencuba. Menyahkan toksin yg banyak dlm badan kita adalah sesuatu yg bagus. Produk yg aku cuba ni adalah BAMBOO DETOX FOOT PATCH. ia berasal dr teori ubatan tradisional China.

satu pek ni ada 4 pcs bamboo detox


HASIL PENYAHTOKSIN DR BADAN AKU
Dr kedua2 belah tapak kaki.

Lihatlah sendiri toksin yg telah kuar dr tubuh badanku.

Terpulang la kepada korang nak percaya ke tak...belum cuba belum tau! hasilnya sgt berkesan.

5 comments:

azuan said...

ish3...nie kes kronik nie ekeke

Fieza79 said...

rs cm best je nk cuba...tp dk tk try2...eheh...
lm tk berblog...bizi eyy..

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)

Misi di Maya: Singgah2 memanjangkan silaturrahim sesama bloggers dan bertanya kabar bila berkesempatan. :)

Memang ada banyak caranya ya.

Qaseh said...

azuan : ada yg lagik kronik dr sy tau..ni kira ok la..ada yg lagi itam pekat toksid dia

Fieza: busy busy busy sgt2...

DrF : salam Ukhuwah...sy mmg suka mengeratkan tali siraturahim ni.

Redbloodsnow said...

whoaa!!! geli lak tgk kan..hehe. yang brape skotak tuh ek. aku nk try ah. tp gerenti mahal kan. tuh yg aku selalu je terbantut nak nyahkan toksin dlm bdn nih :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...