nuffnang 3

12 February 2012

Layak ke AKU jadi MODEL?



ASSALAMUALAIKUM...



Aku nak jadi MODEL.
gara-gara "Butik MAMA"

^

^

^



Hanya RM20 Sahaja
Siapa tak nak kan


^


^


^


Tapi Aku layak ke jadi MODEL?


Tinggi 170cm
(dah menepati syarat utk jadi model)



Berat 60kg
(berat pulak terlebih sudah)
but still ikut IBM ok


Umur 28 tahun
(usia bukan penghalang ok)
ayat nak sedapkan hati je hu huu



Status Berkahwin
(anak 2 orang tu, byk komitmen)



Pengalaman jadi Model
(Zero)


Rupa Paras
yang sederhana saje
(tp kalo pakai make up sure Cantikk)


^


^


^

Apa pendapat korang?
patut tak Aku join?
My hubby dah izinkan but My Little Hero kena letak kat babysitter laa








3 comments:

miloais milo said...

cuba lah beb!
iols dulu - selalu gak beli barangan kat butik mama tu - even ada join contest dulu kat situ - nice shopping blog tu!

Munnafendy said...

goodluck =)

fiezaradzi said...

rajinnya join model ni.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...