nuffnang 3

16 July 2012

Hot Chocolate Drink



Assalamualikum...

 


Entry di petang hari...almaklum pagi2 sibuk menguruskan hal-hal rumahtangga. Waktu petang macam ini baru ada masa untuk diri sendiri berehat sambil2 ber Facebook dan ber Blog. Petang-petang yang redup di KL ini sangatlah sesuai untuk perkena secawan Hot Chocolate bersama biskut kering.




Minuman coklat The Milk Story dari Lunatots menjadi pilihan saya.
(dah macam iklan pulak)




Kenapa Minuman Coklat ini menjadi pilihan saya?

1. Saya sangat sukakan dan gilakan coklat.  
(coklat berkhasiat dan boleh meningkatkan hormon kasih sayang)



2. Minuman ini adalah 4 in 1 - coklat, halba, susu dan gula  
(sangat mudah masukkan satu pek minuman coklat bersama air panas 
ke dalam cawan kemudian kacau dan boleh diminum)




3. Menambahkan susu ibu kerana mengandungi Halba (fenugreek) yang terbukti dapat memperbanyakkan susu badan.
(Setiap peket mengandungi kisaran halba sebanyak 12g)

 Alhamdulillah
rezeki untuk Adeel Ashraaf
penuh botol hanya ber Marmet 
selama 10minit pd sebelah breast shj




Percubaan pertama Minuman coklat dari Lunatots sangat memberangsangkan bagi saya. Walaupun sekotak berharga RM29.90 dengan hanya 10pek shj tetapi ianya sangat berbaloi-baloi. Rasanya sangat sedap penuh dengan nikmat coklat lazat sehingga tak terasa langsung halba yang ada dalamnya. 


Minuman Coklat The Milk Story sangat bagus untuk persediaan di bulan puasa nanti terutamanya untuk ibu-ibu menyusu seperti saya.



3 comments:

Kesuma Angsana said...

KA pown gemar ni!

Zie Madini said...

Comel giler ah mug love tu. berkenan ler plak zie. hehehe

aZLiZa zAiNaL said...

sy pn bru sebulan bpe minggu minum choc ni...syok je tgk awak pnye rezeki susu..tp mnuman ni mmg membantu tambahkan susu..hopefully 1 ari nnt sy pn dpt rasa byk susu mcm awak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...