nuffnang 3

18 September 2012

Mak dengan anak suka MELARAM!



ASSALAMUALAIKUM....




Alkisah 2 beranak yang suka melaram...

MELARAM....tu apa?

Melaram tu samalah dengan suka bergaya + pakai cantik + bersolek + gedik hu huu



Inilah gambar Mak dan Anak yang suka MELARAM tu
Layanzzzz


 Ready for Open House
mestilah Melaram dulu 
depan cermin pun jadi


 Siapa yang comel?
Mak ke Anak?
Jawap jangan tak jawap hu huu
 

 Kalau bergambar je wajib ada
posing "peace" kan kan


 Aksi yang lebih cute
Mak dan anaknya
 

 Sopan gitu huuu
Bini siapa lah ni?



Bak kata pepatah 
"ke manalah tumpahnya kuah, kalau tak ke nasi"


Ayuni mmg pantang tengok aku bersolek
mesti dia pun sibuk minta disolekkn
kdg2 dia curi2 pakai lipstik dgn blusher sendiri
mmg habis la barang2 make up aku dia guna
kdg2 naik jugak angin puting beliung aku
tp kdg2 kelakar pun ada 




 
 

3 comments:

azieazah said...

Kalu ada anak dara, begitulah.
Nanti boleh kongsi baju, kasut mekap dan barang kemas... syok!

Zie Madini said...

hehe...ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasik, kan? :D nasib baik anak zie lelaki.

kalau dpt anak perempuan, mmg cam awak berdua gak ler zie agaknya kot. hehe

Ain Dzaya said...

nama pun anak mak kan..mesti la iku cara mak..huhuhu


Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...