nuffnang 3

17 December 2015

Bestnyer bau baby


Assalamulaikum Dunia.....

Alhamdulillah.....
sudah 4hari berpantang.


Sangat bahagia
Hari2 dapat cium bau baby


Sepatutnya hari ini adalah due date baby tapi baby dah keluar 4 hari awal tapi ikut tingkap la pulak...xpelah janji baby sihat. (nnt Qaseh citer mcm mana boleh czer pulak baby kali ni) 


Hari ke 2 di ward bersalin 
(Delima HUKM - Katil 16)
Waktu ni dah nak discharge
Cepat betul doktor bagi balik
Baru semalam kena tahan ward
Ingatkan kalo operate kena tahan 3hari

Hmmm...ok jugak balik awal
Duk ward pun bukan ada org jaga
Nurse pagi2 lagi suruh bangun
Pergi bilik air tukar baju hu hu
Dah lah susah nak jalan gagahkan juga


Happy dapat balik rumah
Tunggu papa settle kan semua bill dan kemas barang2 baru boleh balik rumah
Mungkin baby dan ibu sihat sebab tu dapat balik awal...syukur Alhamdulillah.






6 comments:

Etuza Etuza said...

Asa;lam tahnia ya baby baru lahir..nak cari follower ya

Etuza Etuza said...

done follow ya

Sharinginfoz said...

selamat berpantang dan semoga dipermudahkan segala urusan

Salina@IbuAqil said...

Comelnya.. Selamat berpantang..

Bunda_nora said...

AsSalam...salam ukhwah dari Bunda... tahniah dapat baru... :)

umi alya said...

Tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...