nuffnang 3

23 June 2010

Tidak!...aku dah jadi hantu Pulut Mangga Coknan

Ooop jgn xsalah paham...bukan hantu betul k,
i mean "hantu" sbb aku suka sgt
mkn pulut mangga coknan,
bayangkan dlm masa 2 minggu sudah 3 kali
aku makan pulut mangga ni.



first time, hari jumaat (11/6) -waktu rehat 2jam ma apa la ronggeng la...aku g tesco tmn midah sorang2 saja tgk2 apa yg patut. dah nak balik tu aku nmpak ada org jual pulut mangga kat parking lot.dah lama aku xmkn pulut mangga ni so, aku tapau mkn kat office sambil facebook.

Second time, hari rabu (16/6) -emergency leave coz Ayuni got fever...pergi tesco dah ptg dah, saja bw Ayuni coz fever dia mcm dah ok sikit so bw dia mkn n.ayam & aku mkn pulut mangga lagi he hee...tp at last n. ayam tu pun aku habiskan...

Third time, malam tadi ha haaa, tggu papa ayuni balik keje terus ajak dia g tesco- nak shopping barang2 sikit coz br dpt baucer dr tesco.jadik sambil menyelam minum air ooop salah mkn pulut mangga. Tp kali ni aku tamak giler coz aku minta 2 biji mangga ye la mangga Coknan tu kita boleh pilih sendiri tau. Akhirnya mangga tu xabis pun bw umah simpan dlm freeze.


Note :
Maybe ada yg keempat kali, kelima kali, keenam kali kot....pendek kata selagi pulut mangga tu masih dijual, selagi itu aku akan jadik hantu pulut mangga...hoooooo



7 comments:

ejaMaria said...

wah ini... rejim menambah berat badan nih... huhuhu

Adlina Husaini said...

lama sangat tak makan pulut mangga..
kena p cari neh ^_^

penjejak maya said...

salam,

mengidam ke ni hehe..

qaseh said...

eja : mmg pun dah berkilo2 bertamb ni...bila la nak diet
Adlina : dtg la kat sini
Maya : mana ada cuma xleh control je..

'NuReeN' said...

x pernah pon mcm pulut ngan mangga sedap ker?? slalu mkn pulut ngan durian, ikan masin, kelapa parut @ sambal.. ni lain plak ngan mangga.. kena cuba nih

Redbloodsnow said...

wahhhh yanggg aku nakkkkk aku nkkkkkkkkkkkkkkkk. melior aku tgk tuh ah. dh lah tgh lapo nih :(

ravishingpeacock said...

hish mcm sedap la lak nengok gambo pulut mangga tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...