nuffnang 3

13 October 2011

Barbie Doll Cake

Petang-petang macam ini tak de apa nak dikongsikan, just nak share story bergambar Birthday Party my little Princess 4hb Okt hari tu. Majlis ringkas je, panggil saudara2 terdekat, jiran tetangga dan kawan2 Ayuni je.tu pun full rumah I hari tu maklum la rumah apartment je.

^
^
^
^
^

Ayuni with Barbie Doll cake
(Posing tak ingat)


Ayuni suka sgt2 dgn Barbie sbb tu
Mama dia buat kejutan dgn kek Barbie.
She like it very much until she hug & kiss me.


Tqvm to Nat for make this beautiful cake


Antara tetamu-tetamu yg memeriahkan majlis
penuh rumah dik oiii...


Bacaan doa selamat ringkas oleh Papa(hubby)
Ayuni pulak baca doa makan


bukan main ceria & tersenyum riang lagi Ayuni
semua orang nyanyikan lagu Happy Birthday utk dia



Bukan main besar lagi buka mulut
nak tiup lilin tuu
tp satu lilin je yg terpadam.


sampai ada yg tolong tiupkan
hu huuuu


sayangggg nak potong kek barbie ni
hu huuuuu...nangesss dulu


semua orang xsabar nak rasa kek barbie ni
kek perisa coklat...sedappp


Seronok Ayuni dpt hadiah yg banyak
Thank kpd semua yg bg hadiah
(mama Ayuni tumpang gembira)




- THE END -

2 comments:

[sutera kasih] said...

wahhh kek barbie tu..comel !! happy sgt ank akak kan hehe

Amni said...

biar betul akak kek barbie.. ingatkan mula2 tu patung.. hee... comel jer.. budak-budak memang suka barbie kan.. anak boss saya yang kecik sorang ni, balik2 dia bawak barbie amsuk office.. siap ada macam trolly bawak budak tu dia bawak tuk sorang barbie dia.. hehe.. comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...