nuffnang 3

11 October 2011

kelas kecantikan

Assalamulaikum semua...........

Lama gilerr tak berupdate blog nie kan.....tuan rumahnya busy bebenor ke? hu huuuu, ada la sikit busy, ada beberapa perkara penting nak di uruskan. semalam aku dah start kelas kecantikan yang pertama. macam mana aku terjebak dengan kelas ni aku pun tak tau...aku masuk secara part time je...kelas 3 hari seminggu dr kul 10pg - 1tgh. mana boleh tinggal my little hero lama2...

First kelas semalam aku belajar manicure.best la dan seronok sgt. tujuan manicure adalah untuk menjaga kesihatan kuku dan tangan kita, menghilangkan stress pd tangan dan semestinya untuk cantekkk.

layannn je gambar ni ok


antara bebudak yg ambik kelas ni

 


zaza antara senior yg mempraktikn
teknik2 manicure yg di ajar



mmg tekun & teliti zaza ni buat
sampai boleh tertidur budak tu



masing2 tak lepas peluang utk mencuba
sendiri cara manicure ni
relax dan seronok mencuba mempelajarinya.


2 comments:

noor said...

wah bestnyer g klas yg mcm gini

NURUL JAMIAN said...

seronoknya kelas ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...