nuffnang 3

26 October 2011

Souvenir From Beijing

Salam 1 Malaysia.............


Lupa nak cerita my hubby pergi Beijing minggu lepas, mmg kitaorg anak beranak kena tinggal 5 hari jugak lahhh. Sedih xdapat ikut sekali hu huuu. Dah 2 kali Hubby punya company trip xdapat ikut sebab xde bajet & anak2 xde orang nak jaga. Hu huuuuu....maybe belum rezeki aku kot.

5 hari kena tinggal mmg rindu sgt2 nasib baik ada anak2 terubat jugak lah rindu yg kadang2 mcm separuh mati tuuuu. Alhamdullilah my hubby selamat sampai hari Sabtu lepas. Antara souvenir yang dibeli di sana.




Baju utk Ashraaf & Sepupu dia



Special for Mama & Ayuni
(sgt suka dgn buah rantai love tu)


Semuanya utk Bini yg tersayang
(Suka lg...senyum sampai ke telinga)


Souvenir utk Ayahanda, Ibu
& kedua2 Mertua sekali



Wajib ada Souvenir FM & Keychain
(khas utk saudara2 & rakan2)


Masa Mama tgh tengok gambar-gambar Papa kat Beijing, Ayuni pun tengok sekali. Masa dia tengok gambar Papa di Stadium yg berbtk Sarang Burung tu terus Ayuni tanya Papa.

Ayuni: Papa, Ayuni nak pergi sini jugak.
Papa : tgk Mama
Mama: Senyum je
Papa : ok, nnt kalo ade duit kita pergi
             (sambil usap rambut Ayuni)

( Mama tau Papa mesti rasa sedih sbb belum ada kemampuan nak bawa isteri & anak2 yg tersayang pergi melancong luar negera )




- Mama, Ayuni & Ashraaf tetap SAYANG PAPA!!! -

3 comments:

Rozita said...

insyallah akan ada rezeki anak2 nanti.. doa je hari2..

kakyong said...

bayknyer FM..

kami ni dlm negeri pun belum ada kesempatan.. :)

Insya Allah, ade rezeki tu nanti..

anisalya said...

isteri dpt lebih sikit ek! ooo... tak aci nih. hehehe... insyaallah, ada rezeki dpt la berholiday trip sm2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...