nuffnang 3

14 October 2011

Hutan Lipur Jeram Toi

Kira-kira 2 minggu yg lepas, baru nak update. tanpa dirancang kami sekeluarga bersama-sama father in law & mother in law ke lokasi Perkelahan Air Terjun di daerah Jelebu Negeri Sembilan.

Dah lam jugak tak mandi air terjun. secara kebetulan bapa mertua nak hantar jagung ke Jelebu jadik kitaorg ikut la. Pukul 4. 30ptg baru sampai ms tu hujan baru je reda. mmg sejuk la tp ramai jugak tengah mandi masa kitaorg datang.




Pintu masuk ke Air Terjun
ada yang baru datang
ada yang dah nak balik


Air terjun yg sejukkk
seronok tgk diaorg mandi manda


Ada 5 tingkat air terjun Jeram Toi ni
Tp tak larat nak naik atas


tmpt khas utk bebudak mandi
papan gelonsor mmg Ayuni xtunggu lama
nampak je terus masuk dlm air


Walaupun sejuk tp Ayuni xkisah
sbb boleh main Papan gelonsor


Ashraaf pun kasi celupkan kaki 
dlm air terjun yg sejukkk...


Gambar Kenang Mama & Ashraaf
(wajib ada)


Nanti kita datang sini lagi ya Papa. cakap Ayuni pd Papanya. Papanya anggukkan je tp Mama dia jawab "Kalo nak dtg kita plan awal2 bolehlah Ayuni main lama-lama".

2 comments:

Sarah Syazwani said...

ehh kampung sy ni..tp jrg pegi sbb selalu ramai org..huhu

Kakzakie said...

Air terjun tengok juga, tapi pipi montel Asyraf tu tak boleh tahan tengok, geramlah... tak takut air sejuk ke dia...

Salam kenal dari kakak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...