nuffnang 3

20 October 2011

Borong Buku di The Big Bad Wolf

THE BIG BAD WOLF RETURN!!


First he took over your neighbourhood.
then he took over your country.
now, he's taking over the

PLANET!!!!




first time datang pesta buku ni
masuk je dewan
terkejut punyalah ramai orang


 
mmg berduyun-duyun orang
w'pun masa kitaorg sampai tu dah kul 2
buku-buku pun menimbun2


 
Papa dgn Ayuni sibuk mencari buku-buku
banyak sgt tak tau nak pilih mana satu


 
Papa mencari buku komik kegemaran
tp hampa sbb xde dah habis kot

 

Penat dah round satu dewan tu
kepala aku sampai dah penin2
duduk dulu sambil belek2 buku yg tlh dipilih td



Ayuni bukan main khusyuk baca buku
xtgk kiri kanan dah


Buku twilight New Moon ni
RM 8 je tau...


Nak membayar pun kena beratur panjang
nasib baik diaorg buka kaunter banyak


Buku Papa & Mama
Semua RM 8 je.


Buku Ayuni yg banyakk
Harga diantara RM 3- RM 8 je


Semuanya RM 32.00 je
Berbaloi-baloi

4 comments:

alyyani said...

ni yearly event ke eh? kalau tiap2 tahun buat confirm pegi lagi kan? )

Qhaifa Nur said...

salam singgah..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Sidratul Muntaha said...

syioknya
mmg takde rezeki nak pergi
bz sgt2
huhuh

Ibu Rawiwa said...

husband pegi tapi beli buku dia je byk... dia kata buku kanak2 tak byk sgt lebih kurang cam MPH...chehh... bila baca blog rata2 puas hati ngan buku kanak2 yg diorg beli.. gerammmmmmssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...