nuffnang 3

07 October 2012

AISYATUL AYUNI 5 TAHUN



ASSALAMUALAIKUM...



Hari ini nak update tentang Birthday Party Ayuni aka mylittle Princess yang ke 5 tahun. Alhamdulillah Majlis berjalan lancar pada hari jumaat malam sabtu yang lepas.



 Kek Harijadi Mickey & Mini Mouse
(saja letak dgn nama Ashraaf sekali)


 Kawan-kawan Ayuni
Nyanyikan "happy birthday" sebelum tiup lilin


 Acara memotong kek 
semestinya memerlukan pertolongan Mama
kalau tak habis la kek tu Ayuni main potong 



 Dua-dua sangat manja dengan Papa
nahh ambill dua2 nak berdokong



 Hidangan ringkas yang aku sediakan sendiri
Speghetti seafood + Carbonara + Nugget Ayam
 pencuci mulut (jelly strawbery laici + buah oren )
+ air ribena


Walaupun penat sangat2 tetapi semuanya hilang
tengok majlis yg sederhana ini meriah
dengan gelagat bebudak & saudara mara yg dtg

Terima Kasih kepada yg bg hadiah kpd Ayuni & Ashraaf
Seronok anak-anak Mama dpt hadiah 

Semoga Anak-anak Mama membesar
dengan sihat dan bijak
menjadi anak-anak yg soleh dan solehah




3 comments:

azieazah said...

Aminnn segala doa ibu. Moga Aisyatul Ayuni terus menjadi anak yang cemerlang...

Mrs weck said...

Sorry la syg2 aunty! Tak dpt dtg la sbb diorg pun pakat celebrate MIL aunty punya birthday mlm tu.. Its okay..wait for aunty punya present utk ashraff n Yunie ye syg.. Much love utk anak2 aunty!

Masya said...

salam perkenalan.....

happy belated bestday ayuni moga menjadi anak yg solehah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...