Qaseh Gold

31 October 2012

Pantai padang kemunting Pengkalan Balak, Melaka




ASSALAMUALAIKUM...



Hari ini badan rasa macam nak demam je...satu badan rasa sengal2 & sakit2 je. Pagi tadi pun berat je nak bangun hu huu. mmg tak larat sangat jap lagi nak telan panadol lahh tapi nak update blog dulu.


Cerita Raya Aidiladha lagi la hu huu...raya ke 2 kami satu family pergi mandi manda di pantai. Semestinya Pantai Padang Kemunting Pengkalan Balak Melaka menjadi pilihan sebab dekat dan pantainya pun best.





 Ashraaf  takut dgn air laut yg membadai pasir pantai

 muka semakin cuak sbb air laut makin kuat membadai huhuu

 Dah ubah tempat tak kena serang dek air laut lagiii

 boleh main pasir dengan tenang hu huu

 Cedok pasir sikit2 buat lubang

Kasi gali lubang besar-besar nanti kita tanam kakak 

Tengah melihat orang naik Banana Boat

  sambil main sambil makan keropok lekor panas-panas

Kakak datang mengacau Ashraaf main pasir

Seronoknya Ashraaf main pasir, 
nasib baik tak masuk mulut

Sebelum pulang, posing2 gedik dulu

Ashraaf dah kesejukkan setelah 1jam
mandi laut tapi tak mau naik lagi tu hu huu

Nanti kita datang mandi laut lagi ok.
syoknya mandi laut...mama dia yang lebih2





*********************************************************************************************




"CABUTAN BERTUAH" 
bg mereka yg LIKE page D'Qaseh Beauty Home 
dan 
Follow di blog http://dqasehbeauty.blogspot.com/

Ia bermula 23/10/2012 - 23/11/2012.
cabutan akan dibuat pd 24/11/2012.
Cabutan 2x di FB dan Blog.

Pemenang Pertama
Facial percuma
(bg kwsn KL, Cheras & Ampang shj)

bg pemenang Pertama luar kwsn
1set Bio-Gold Collagen Facial Mask
+ 1set Eye Collagen Mask

Pemenang Kedua
1set Bio-Gold Collagen Facial Mask




nuffnang 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...