nuffnang 3

17 October 2012

Makeup Bag & MAC



ASSALAMUALAIKUM...


Selamat Sejahtera semua rakan blogger..
Moga kegembiraan diwajah sentiasa terpancar...





Qaseh ada cerita tentang barang2 facial pd entry lepas kan
Kalau tak ingat boleh baca entry my passion

Jadi, kali ini Qaseh nak kongsikan tentang barang2 makeup pulak
Sebelum ini pun Qaseh ada tayang barang makeup dr Elianto
Tapi kali ini Qaseh nak tayang barang2 makeup MAC pulak


Akhirnya, hajat untuk memiliki makeup bag tercapai
beli yang kecil je dulu buat permulaan
beg ini berwarna merah ye bkn mcm dlm gambar tu
harga RM 100+(after less) dari Magic Boo



Inilah first time aku beli barang MAC
mineralize blush, mineralize skinfinish natural, prep+prime, 
studio sculpt foundation dan lip pencil habis dlm RM600++


Walaupun sekelip mata habis 600++ 
tapi berbaloi sebab dapat free sample strobe cream, 
ptp natural radiance & macam2 lagi seperti gambar di atas tu


Makeup M.A.C selamat memenuhi ruang beg makeup aku
Produk makeup lain yg ada dalam koleksi Qaseh
Kryolan, Natucator, Avon, Maybeline dan Elianto.




Selain daripada Facial,
Qaseh juga akan memberikan services Makeup
Nantikan update tentang facial & makeup di entry akan datang












 Dapatkan koleksi terbaru

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

berbaloi baloiii :)

syiela said...

wah.. banyaknya.. best la pandai make up

Zie Madini said...

lawa la makeup bag tu. uuuuuiiiii qaseh pakai MAC...pergghhhh! mahal tuuuu. teringin nak pakai...tp parkinson bila tgk harga. hehe

Bie Cimbelang :) said...

Tgh Google makeup bag pastu jumpa ni.. oo akak MUA rupanya ye hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...