nuffnang 3

20 January 2013

Pagi-pagi Isnin yang kelam-kabut




ASSALAMULAIKUM...

Mulakan hari ini dengan senyuman...




Pagi-pagi mmg kelam-kabut tau. Memang tak terkejar buat kerja bayangkan selepas subuh je terus kena masak air, iron baju sekolah Ayuni & baju kerja hubby pastu kejutan Ayuni bangun mandikan & siapkan untuk pergi sekolah. Maklumlah smlm kan cuti hujung minggu jadi seronok sangat berholiday sampai lupa hari ini Ayuni sekolah. Bak kata orang kerja last minute manalah tak kelam-kabut hu huu. 

Kemudian buatkan susu utk Ayuni & Nescafe panas utk hubby pastu sarapan dengan roti coklat gardenia je.Tapi Ayuni sempat tidur lagi sementara tunggu Papa dia siap. Hu huuu letih sangat la tu sebab semalam menghabiskan masa main dengan sepupu2nya kat rumah Abang Ipar di Cyberjaya pukul 10.00mlm baru balik rumah.





Jadi, hari ini terlambat la sikit Ayuni pergi sekolah. Lambat 7minit je,harap-harap cikgu Ayuni tak marah la. Bila Ayuni dah ke sekolah & Papa ke tempat kerja tinggallah Qaseh dengan mylittle hero je...

hmmm...nak sambung kerja rumah macam biasalah membasuh, mengemas & memasak pulak. Walaupun pagi-pagi sibuk buat kerja itu ini tapi nak jugak menyempatkan diri update blog utk kekawan semua.


 


5 comments:

inazamri said...

suasa yg agak normal pagi isnin ~mmg agak kalut biasanya

Ratu Hatiku said...

Bestnya jadi surirumah sepenuh masa...bila agknya masa saya akn tiba..uhuhuhu

Nafira usof said...

saya pon kelam kelibut pagi nih.. ahaks~ hari isnin kan~

Kakzakie said...

Seronok kalau dapat buat itu semua. Peluang menabur seluruh bakti utk keluarga - tinggi ganjaran tu Qaseh

Yumida Huda said...

kiutnye si cilik tdo..kepenatan tuuu
follower ke 423

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...