nuffnang 3

28 July 2011

7TH PARENTHOOD EXPO 2011

Sejukkknya pagi ni...rasa mcm sedap je kalo merekot lagi atas katil dgn selimut. tentu nyenyak tido huu huuu...xboleh xboleh nak kena bersiap cepat ni coz aku nak bw my liltle hero ni pergi jalan2 (padahal mak dia yg nak meronggeng sakan)

xpergi jauh2 pun dekat je...
pergi Midvalley je..
.Ada apa kat sana?
jawapannya ada kat bwh...
^
^
^
^
^
                         Time
:
10:30am - 9:00pm
Admission
:
Entrance is FREE
Major Exhibit
:
-
Maternity & Children's Clothing and Accessories
-
Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
-
Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
-
Diaper, Furniture and Toy Retailers
-
Infant & Toddlers Safety Products
-
Breastfeeding & Mommy's Groups
-
Early Education Products
-
Fitness & Slimming Beauty Services

^
^
^
^
PROGRAM HARI INI

Program utk Sabtu & Ahad klik SINI
Ada juga Seminar & Talk klik SINI
^
^
^
^
^
JOM SERBU....
JANGAN TUNGGU LAGIIII

very d'excited...sebenarnya aku nak balas dendam coz Ekpo MOM & BABY bulan mei hari tu xdpt pergi coz dlm pantang. Nasib la Papa izinkan aku dgn Ashraf pergi berdua je. Thank Papa (i love u). Boleh ronggeng puas2...bye...dah lmbt ni...


2 comments:

Mrs weck said...

wahh..tengs kak su bg info! hehe..lupa plak ade expo parent ni..kita pegi esok! hehe..tak dpt dgr talk ttg breastfeed hari ni..ye arr sbb keje..kkrkrkrk

kakyong said...

org dok KL ni banyak jer event.. antara ndak dengan tidak jer kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...