nuffnang 3

18 July 2011

Bengong !!!

Seronoknya semalam citer akhir Marimar & Juvana.
-Happy Ending -
mmg puashati kan kan...
^
^
^
^
^
tp hari ni aku xpuashati
nak tau sbb apa?
?
?
?
ha nak nangis dulu ;-(
whu waaaa waaa whu waaaa..
sbbnya Blog ni dah Bengong!
kenapa aku ckp Bengong!?
?
?
?
whu waaa whuuu waaa(nangis lagiii)
kerana Blog aku masih hari ISNIN,
padahal hari ini hari SELASA laaa...
kerana Blog aku masih 18 July,
padahal hari ni 19 July....
nasib baik tahun betul 2011
buktinya...(lihat tarikh kat atas tuu)
tgk cth kat bwh pun boleh gakk
!
!
!

!
!

nampak tarikh dlm bulat merah tuu...
n3 ni aku post smlm....
Smlm kan MONDAY, JULY 18, 2011
Whuuu waaaa Whuu Waaaa
What WRONG with my BLOG?
?
?
?
Ada Sapa2 boleh tlg bagi tau
mcm mana nak setting balik date tuuu
dah try cari utk setting date tp xjumpa..
mcm mana ni? Apa nak buat ni?
Tolooooong....kawan2!
tolong sblm tuan blog ni yg jadi
BENGONG!!!.

5 comments:

zaidah said...

cubaqaseh tengok kat setting blog betul tak datenyer ataupun date kat setting komputer tu betul tak...

Qaseh said...

date kat setting blog ni mmg salah tp xboleh betulkan.

Jiejah @ Iza said...

salam ..tq singgah.
rupanya nama bebi kita sama ehh?
adeel ..hihihi

Liza said...

Eh, blog Liza pun cam tu tapi Liza ignore jer.. Haha... Nak kasi betul date dgn entry liza wat Post option, make it schedule... hehe.. Cara2 org buta IT

ayu said...

alamak, sory la qaseh..bab2 setting ni tak reti gak..tapi, nak share....memang best sungguh ending juvana smlm kan..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...