nuffnang 3

06 July 2011

Menu Diet Sarapan Pagi

Sarapan Pagi dengan a cup of
 Horlicks Oat with Banana


 Inilah sarapan harian saya
Wajib diambil kerana ia adlh
Menu Diet + Sihat + Tmbh Susu Badan
mmg lengkap dgn khasiat
yg diperlukan bagi
seorang ibu yg menyusu

penyediaannya:
- 2 sudu besar horlicks
- air panas 3/4 cawan
- 8 sudu besar quicker oat
- sebiji banana yg dipotong halus2
- 1 sudu madu @ jem strawbery
(sbg perisa tambahan)

dah ready utk di makan
Mulakan secawan dlm jadual
sarapan pagi anda

9 comments:

ejaMaria said...

weee nampak best... letak menu sihat tiap-tiap pagi yek... nak ikut tiru... ;p
kalau sama hari-hari mcm ni aku mmg tak lalu + jemu...

Qaseh said...

ok boleh je...ejaMaria. Selamat mencuba

zaidah said...

bleh kuruslah klu makan nie...nak cuba jugaklah...

Ana Saphar said...

Wah dasyatnyerrrr sue! sejak bila pandai mkn breakfast mcm ni!! gud2!! ana nak try lah..sedap ker? hehehe

PinKy MoMMa said...

hi mama salam kenal dr pinky momma ;)
folo kamu sini ya..

psstt oat mmg bgs tapi ku slalu kembang tekak masa nak telan huhu..slalu makan gandum utk bykkan susu..

rasa tkt balik bila baca kisah bersalin kamu dear huhu..walaupun nak masuk anak ke 3 tetap tkt juga ;p

Qaseh said...

Zaidah...insyaAllah kalo amalkan slalu boleh kurus.

Ana...tu sejak lepas bersalin ni maklumlah dah berkilo2 naik.

Pinky Momma...tq sbb follow sy, mmg semua bakal ibu akan rs benda yg sama.

eyndayusoff said...

Mesti sedap ni... org tak peknen pun boleh makan kan :-)

mummysyafie said...

bleh tahan sampai lunch tak dear? ok gak menu camni

Redbloodsnow said...

wah wah wah...seakan ko berjalan yunk..hehehe. BTW, cup love tu lawaaaaa laaaa. berkenan tetiba..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...