nuffnang 3

12 January 2012

Bowling dan RedFamily

ASSALAMUALAIKUM...



Cepat je masa berlalu kan. hari ini dah hari Jumaat, esok Sabtu, lusa Ahad yeahhh cuti-cuti Malaysia. Tapi xde plan lagi nak pergi mana hu huuu. Pagi ini kena usaha kemas rumah dan basuh baju yg sebakul besar tuu. barulah senang hati nak pergi jejalan kan.




Ok back to real story yg aku nak cerita tentang
Bowling & RedFamily
Peristiwa ini terjadi hujung minggu yg lepas di Midvalley Megamall
Mengedikkan diri di Bowling Tournament company Hubby

^

^

^

Group Bowling Papa : Huru Hara
(dapat no.5 ok la tuu)


Yahooo strike,,cayalah Papa
(isteri kenalah support suami dia lebih)


Bukan main excited lagi Ayuni
siap angkat bowling yg berat tuu


Love this Picture
- My RedFamily -





^

^

^

Nah ambik Merah menyala teratang-tang ko hari tuuu
daripada mak bapak ke anak-anak semuanya sedondon merah
korang rasa kalo Redmummy tengok dia jeles tak











9 comments:

QueeN TerataI said...

merahnya makngah, pakngah.. hehehe

m a r i s s a said...

hi there,

i dh lame jd silent reader, but now i need more followers for my blog, so do check it out. tq ;)

hi bloggers, jom la singgah dan follow blog saye! I NEED MORE FOLLOWERS!! TQ syg korg!!

http://diyanamarissa.blogspot.com

|| NaFiRaa || said...

cantek!! sedondon!!! geram tgk pipi si adik.. tembam!!

miloais milo said...

tahniah hoccay...!

merah pun tak pe beb...
senang orang nak nampak kan???
ehehehhe

Papa Mifz said...

lamo tak main boling...huhu

Ros said...

salam ziaram..

jemarisuri said...

merahnya mak ngah, jeles2..hehe

Nurhayati said...

lama giler xmain boling.. sungguh meriah ngan kaler merah.. i lioke!!!

MaryaYusof said...

Wah, geng merah selalu menang...hehee salam kenal & follow~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...