nuffnang 3

05 January 2012

Taman Tema Air Desa Waterpark

ASSALAMULAIKUM....



Selamat hari Jumaat Penghulu segala hari,




Ingin berkongsi keriangan & keseronokan bermain air di Desa Waterpark, Kuala Lumpur pada hujung tahun lepas. Malas nak pergi jauh-jauh so saya decide bawa anak-anak ke Taman tema air yang berdekatan dengan rumah je. Memang spend the whole day kat dalam air. jom kita saksikan anak-anak & makbapak yang syok main air.



Dewasa - RM 24.00
Kanak-kanak - RM17.00
bg kanak2 yang tinggi bawah 2.5 kaki (free)


first time Ashraaf dlm pelampung baby
nampak excited dlm air


Ayuni pakai pelampung pd lengan
bukan main seronok lagi baru beli hu huu


time ni diaorg pasang ombak besar
hu huuu Ayuni takut, ramai yg menjerit2


air dr atas terjun ke bawah
ramai yg suka berendam kat bawah tuu


Ashraaf dah keletihan main air
dapat nyut-nyut pastu tidooo


Ashraaf sambung balik main air lepas bangun
Papa & Ayuni xnaik2 pun berendam je dlm air


Anak beranak yg suka suki dlm air


Ayuni dgn aksi dlm air


Aksi seterusnya,,,


Ashraaf & Mama enjoy all the time



mmg sakan berendam dalam air
walaupun panas terik petang tuu



Ashraaf suka sangat tepuk-tepuk air ke muka Mama


Gaya Mama & My little Heroo


Tiga beranak have fun dalam air

^

^

^

Antara Tempat-tempat yang best di Desa Waterpark










^

^

^

Pukul 5.00 petang baru balik
esoknya semua muka mengelupas
Ayuni & Ashraaf pula demam skit
hu huuuuu tak pe lahhh janji berbaloi.






7 comments:

miloais milo said...

tak pe - demam dan kulit mengelupas tu biasa lah
kalo dah berjemur sakan kan???
lenkali jangan lupa - pakai sunblock ye...

ashikin said...

nice blog! salam kenalan..;)

ayu said...

best gak ye kat sana..mmm..tak pernah pergi lagi ni..btw, awak pakai swimming suit ke? tak perasan sgt la..

jaja_norliza said...

bestnya...nk g gak la.. tp sy x tau tmpat ni..kesian kan???

Sarah Syazwani said...

bestnyerr...musim hujan kt sini xlehla nk p berendam

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

seronok kan dpt luangkan masa dgn anak2..x pernah ke sini lagi oadahal bkn jauh pun hehhe

Anonymous said...

So sweet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...