nuffnang 3

02 January 2012

Misi Mencari Beg dan Kasut Sekolah Selesai

ASSALAMUALAIKUM...




Apa khabar semua? 3 hari xupdate blog kerana ada masalah tak dapat dielakkan. Hari sabtu lepas tergesa-gesa balik kampung sbb Abah ku masuk ward & kena buat pembedahan kecil. Pastu Mylittle Hero pulak kena demam campak. Dugaan betul hujung minggu lalu. Tapi Alhamdullilah Abah dah keluar ward dan Ashraaf dah semakin pulih dr campak.

Esok, ada orientasi & taklimat di Tadika Islam. Tak sabar nak tgk Ayuni masuk sekolah. Nasib baik semua persiapan sekolah Ayuni aku dah prepare awal-awal lagi kalo tak maunya aku kalut nak pergi mencari semuanya hari ini.



Misi mencari Beg & Kasut Sekolah Ayuni selesai

Inilah Beg Sekolah pertama Ayuni
beg Mini Mouse lagi RM 49.00



Kasut Sekolah KIKI LALA RM 21.90
Stokin 3helai RM 11.00
(kapur kasut tu dapat percuma)



Kasut kedua xde jenama harga RM 5.90
beli kat TESCO untuk pakai bersukan je



Complete 2 pasang kasut
Beg 1 je cukup lah
stokin 3 pasang



Balik je dari Jusco terus Ayuni
tak sabar-sabar nak pakai beg & kasut sekolah



Malam pun asyik duk galas beg sekolah
pakai kasut siap dengan tudung sekali hu huu
nasib baik uniform sekolah xdapat lagi
kalo tak maunye dia melaram sekali



nampak excited sangat nak sekolah
tapi jangan masuk sekolah nangis sudah lah
harap-harap semuanya ok hari Rabu nanti



10 comments:

SYANI said...

Comel la kasut Kiki Lala tu. Hari tu terjumpa kasut pattern lebih kurang sama tapi brand Pallas. Tapi kat Batang Kali nan hado la pulak. LAst2 beli je cam yang kat Tesco tu kat Hari2..

Princess Cindellyna said...

Comelnya.... slamat memulakan sesi persekolahan!=)

Sarah Syazwani said...

selamat bersekolah..semoga menjadi ank yang bijak

cik dah faridah said...

sama umur ngan anak cik dah ker?hehe..bdk2 nak masuk sek mesti eksaited kan...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat bersekolah..seronok nampak Ayuni..

ziana said...

Ha.ha.. Sebijik macam Beg Eleena..Girl kan..Camtu ler.. Slamat hadapi karenah anak ye

SeputihSalju said...

comel beg sekolah ayuni.. bljar rjin2 tau... :-)

ohya kak org mner ye??

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah anak saya tak nangis g tadika tadi..

.:: Mrs Z ::. said...

comelnya ayuni...semoga jadi anak yang bijak ^_^

NzA said...

selamat bersekolah ayuni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...