nuffnang 3

07 December 2011

AIRASIA Fly RM 0.10

ASSALAMUALAIKUM...


Morning all,
excited bangun pagi hari ini
semuanya kerana
fly RM 0.10

^

^

^

^

^

^



Pagi-pagi aku dah berangan
pergi bercuti huwaaaaa
Pastu sanggup beli kalendar Islam 2012
kat kedai mamak pulak tu
sbb nak tgk tarikh mana boleh bawa
family aku bercuti
ho hoooo
sgt-sgt2 excited koo


Ye lah travel period just
1 july - 27 Oct 2012 je
so bila puasa, raya dan cuti-cuti umum
kenalah tahu dulu
takut nanti kalo dah booked kena bulan puasa pulak
hu huuu mmg terbaikk sgt (jimat duit makan)
nak pilih tarikh sgt la susah
sbb macam-macam benda aku kena consider
samaada nak pergi sebelum raya atau selepas raya
satu lagi Ayuni pula dah start sekolah tahun depan
mesti kena tunggu cuti sekolah
hmmm pening-pening!!!


Kena cepat ni sbb boleh booked fly tiket
8-11 Disember 2011






-AIRASIA TERBAIK-



2 comments:

miloais said...

opismate iols pun dari pagi tadi dok sibuk pasal 10sen air asia ni...
tapi - punya lah seksa nak masuk website air asia!

Qaseh said...

miloais : usaha tangga kejayaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...