nuffnang 3

19 December 2011

Masak Lemak Udang dengan Nanas

ASSALAMUALAIKUM...



Salam 1 Malaysia,



Dah lama Qaseh tak berkongsi resepi dengan rakan-rakan blogger semua kan. Bukan dah lama tak masak tapi xsempat nak ambil gambar lauk-pauk yg di masak je. Almaklumlah My Little Hero aku sorang tu asyik nak berkepit dengan Mama dia je. Terpaksalah masak cepat2 masa Hero tgh tidur. Jadi tak berkesempatan la nak snap2 gambar segala bagai.


Semalam akhirnya aku berjaya mencuba "Masak Lemak Udang dgn Nanas" first time tau cuba. Seronok sangat sebab tu snap jugak dua tiga gambar khas utk rakan-rakanku menjamu mata (sila jangan jealous ok).



Resepi dapat dari blog Dapur Tanpa Sempadan. Terima kasih kerna manyediakan resepi yg sgt mudah & sedap ini.


^

^

^

^

^












7 comments:

lepak said...

sedapnyer.....:)

miloais milo said...

iols tak penah lagi masak udang + nenas masak lemak ni..
tak berapa reti nak kupas nenas tu - nak plak tang mata tu...!

atty's said...

tertiba lapar tgk entry nie

IntaNBerliaN said...

sy xpnh lg msk, msk lemak udang nanas ni.. ;-)

izaFiza said...

sedapnya.terus rasa lapar.=)

ashra said...

sedapnye..lm tak masak udang masak lemak cili ni.duk buat sambal je =)

Kartini said...

kakkkk cedap nyee. mnyelerekan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...