nuffnang 3

08 December 2011

Dinner di Santai Cafe

ASSALAMULAIKUM...



Seminggu sekali mesti bawa anak-anak dinner kat luar.
Minggu lepas bawa anak pergi makan kat Santai Cafe.
Cafe ini terletak di Tasik Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri.


Dekat je dengan rumah
5 minit je sampai
Dah 2 3 kali makan kat sini
suka dgn suasana tempat ini


Ada macam kat I-CITY pun ada
anak-anak aku lagi la suka.


Ashraaf kali pertama datang sini
seronok dia duduk dlm baby chair tu


Peace dr Princess AYUNI
tgk mahkota di kepala tu.


comey Ashraaf pakai snow cap
behave je dia xmeragam sgt.


Tadaaa Air Bandung Special
hu huuu Ayuni jeles tgk air Mama


Lamb chop for Mama
sebenarnya nak order ikan bakar
tp kena tggu lama sbb org ramai sgt2
so terpaksa lah order western food


Chicken Chop for Papa
hu huu Papa dah xsabar makan
nasib baik sempat snap gambar dulu
Alhamdullilah kenyang...



Minggu ini balik kampung (Perak)
makan durian laa apa lagi
Abah kata durian tengah banyak ini
xsabarnya....





5 comments:

LIP (^_^) said...

Hurmmm..I like sirap bandung!!tu mcm sedap je.. :)

Kartini said...

ayamakkk.. princess ayuni tu kiut nyee kikiki. mcm anak buah tini. pkai crown

miloais said...

iols pun selalu jugak gi makan kat sini
sedap jugak lah rasa makanan tu...
yg best - my son suka tengok2 ikan2 kat situ
ralit - sampai nak makan [un kena panggil dua-tiga kali!

lydzar said...

mmg menarik smua juadah tu..ermm dulu kt area opis saya pon ada kedai makan nama santai. tp dah tutup sbb pindah tempat lain. sedih sbb situ makan sedap dan dekat

mysa said...

best eh mknn kt ctu? die mknn pe die jual selain western? mcm dkt jugak je.. dkt area wang solo tu ke eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...